Bruksanvisninger

Badstueovn - Halvorstua

VEILEDNING FOR BRUK AV Badstueovn

Badstua i Halvorstua blir rask varm og er enkel i bruk.

Det er alltid en god ide å lese bruksanvisningen før du er nydusjet og klar til å ta et badstuebad. Av og på bryteren finner du sammen med termostaten nede på siden av ovnen. Ovnen er utstyrt med tidsbryter slik at man ikke kan glemme badstueovnen på. 

De fleste kan bruke badstue. Små barn, personer med sår eller hjerteproblemer må unngå badstue. For andre så kommer man langt med sunn fornuft.

Slik bruker du badstuen

Den vanligste feilen er at man vil man ha badstuen så varm som mulig. Ofte tar vi nordmenn badstue i 80-90 grader og 10 prosent luftfuktighet. Det orker du ikke veldig lenge, En temperatur på 65 grader og 35 prosent luftfuktighet er mer behagelig å sitte i og du kan nyte opplevelsen mye lengre. Bruker du vann på steinene, så ta det med ro. Vannet må få tid til å fordampe fra steinene og ikke renne gjennom ovnen.

Slapp av og nyt livet.

Badstuene er et sted hvor man bør ta det med ro. Med andre ord badstuen er et sted for mental og fysisk renselse. Badstue skal være behagelig å sitte i, er den ikke det så er den enten for varm, for fuktig eller for lite fuktig. Prøv deg frem så du finner det du liker best.
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • +47 484 47 870