Halvorstua @ Fjellskue

Vår største hytte
Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Det enkleste er å søke opp Halvorstua (Uvdal) i Google Maps så viser den veien helt frem til døren.
Velkommen skal dere være !

Nøkkel

Hytten har kodelås.

Koden din til døren får du på e-post før dere kommer til hytten.

Skulle det være noen spørsmål er det bare å kontakte
Ken
Mobil 48447870

TV og WIFI

Internett - Halvorstua
Wifi Internett: halvorstua
Passord: halvorstua

Se på TV
Det er 4 TV'er i Halvorstua. Vi benytter Google TV og Chromecast og ikke vanlige tv signaler. For bruk av Chromecast benytter du mobil eller Pad. 
Loftstua - 3 etg.
Hjerterommet - 2 egt. 
TVstua - 1 etg. Google TV (klikk for bruksanvisning)
Hovedstua - 2 egt. Google TV (klikk for bruksanvisning)

Spille musikk på kjøkken/stue i 2 etg
Vi har et blåtann stereoanlegg fastmontert i 2. etasje med høytalere i spisestue og stua. Benytt blåtann på din mobil og koble til Belkin. Da er det bare å spille musikk fra din mobil, Pad eller PC. Bruk NRK appen for å høre på radio. Merk. Ikke endre innstillinger eller flytt forsterkeren det skaper mye hodebry, og muligens må vi benytte ekstra tid (som vi ikke har) for å montere dette tilbake.

Senger

Halvorstua har soveplass for maks 30 personer. Hvis kun en person, og ikke som vanlig to personer, sover i 120 cm sengene. Og at sovesofa ikke benyttes til å sove i, anbefaler vi maks 24 personer.

For detaljert informasjon om senger se Plankart

Bestilling av tilleggstjenster
Sengetøy (100,- pr sett), håndkle (35,- stort og 15,- lite) kan leies om ønskelig. Send bestilling på mail til oss. Det vil da bli registert i vårt booking systemt og oppdatert faktura vil bli sendt ut. Etter innbetaling (viktig eget kontonr for tilleggstjenster), ønsker vi at detaljert oversikt sendes på mail til oss 5 dager før ankomst om hvilken senges som skal oppres. Send oss en email 5 dager før ankomst med detaljert oversikt over hvilken senger som skal oppres.

Se Plankart

Spørsmål. Ta kontakt

Ved Avreise

 • Vanlig utsjekk er 11:00, men det er ingen problem med senere utsjekk hvis det ikke kommer noen etter dere. Send oss en epost på om dere ønsker senere utsjekk.

 • Sjekk at dere har fått med dere alle private eiendeler og at alle rom er slik de var ved ankomst. Om dere skulle ha flyttet på noe eller byttet om noen puter dyner ol. må dette settes det tilbake slik det var ved ankomst.
 • Oppvask skal være satt i oppvaskmaskinen og satt på slik at det er rent når vaskere kommer.

  Sjekk at alle vinduer og dører er lukket.

  Sett varmekabler, varmeovner, varmepumpe til 10 grader ved avreise (gjelder bare ved leie om vinteren)

  Søppel, flasker og annet avfall tas med ved avreise. Se behandling av avfall i eget punkt her på websiden. 

  Sjekk at ingen har kastet sneiper, posjonssnus etc på utsiden av hytta. Vi ønsker at området rundt hytta skal være familievennlig og da er det ikke så hyggelig om dette ligger rundt. 

  Om dere har brukt fyrverkeri, fakler etc. Så skal også dette behandles som avfall og plukkes opp ved avreise. 

 • Eller skal hytta være slik det var ved ankomst.

  Hvis dere har betalt for vasking så må hytten ryddes og gjøre klar til vasking. 

  Nøkkel leveres som avtalt ved ankomst. 

  God tur hjem og velkommen tilbake !

Hva er på hytta

  Vi har fått tilbakemeldinger om at våre hytter er godt utstyrt.

  På kjøkkent er det et lite basis lager med  salt, pepper, ulike krydder, mel, sukker, noe te, kaffefilter etc. som dere kan bruke hva dere vil av. Blir det tomt for noe setter vi pris på at dere erstatter det som er tomt.

  Det er også vasketablettet til oppvaskmaskina og Zalo.
  Om dere skal være lengre enn en helg, anbefaler vi å ta med ekstra.

  Det er også toalettpapir på toalettene, men er det mange anbefaler vi å kjøpe med ekstra.

  Alle bad er også utstyrt med håndsåpe.

  Vi har tilleggstjenster som matkasse (bestillingsliste fra dere), om dere vil slippe å gjøre den store handlingen før dere kommer. Levering er fri, dere betaler bare for varene.

  Alle sengene er utstyrt med pute og dyne.
  Husk å ta med sengetøy og håndkle om dere ikke har valgt å leie dette.

  Om dere ønsker noen av våres tilleggstjenester ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

    Selskap/Jubileum

     Våre hytter er meget godt tilrettelagt for selskaper og jubileer. Vi har tallerkener, asjetter, bestikk, små skåler, store skåler, drikkeglass, rødvinsglass, hvitvinsglass og det meste som skal til for å få et velykket selskap for alle sammen. 

     Det er god plass rundt langbordet og er det ikke stort nok finnes det innleggsplate i bordene. Ønsker dere å ta med duk er langbordet 95 cm bredt og 420 cm langt. Det kan utvides til 520 cm. 

     Kjøkkenet er godt utstyrt med 2 kjøleskap, 2 oppvaskmaskiner og 2 stekovner (Merk, ikke sett begge ovnene på maks temp. de vil de koble seg ut en stund fordi det blir for varmt) Det er 1 elektrisk og 1 gass koketopp. Kaffetrakter og vannkoker.

     Julefeiring i Halvorstua er veldig populært. Vi ønsker at dere skal ha det best mulig og har derfor juletrefot, lys til treet og noen julekuler klart.

     Når dere feirer jul i våre hytter kan dere hugge deres eget juletre på eiendommen. Ved avreise settes juletreet  ut bak hushjørnet (bak det store badet i 2. egt.)  så tar vi det bort. Juletrefot, lys og julekulene legges tilbake på plass.

     Ønsker du Nyttårsfeiring fra orkesterplass så er Halvorstua perfekt. Utsikten er rett til Uvdal Skisenter hvor det lokale fyrverkeriutsalget har sitt nyttårsfyrverkeri. Ønsker du å kjøpe eget fyrverkeri så ser du skiltene til butikken hans ved Nærbutikken Uvdal. Husk å rydde opp de brukte rakettene før dere reiser.   

       Tilleggstjenester

       • Vi ønsker at dere skal ha det beste oppholdet dere ønsker. Vi har derfor også utarbeidet endel tilleggstjenster dere kan benytte dere av hvis ønskelig. Ta da kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 5 dager før ankomst.
       • • Sengetøy (100,- pr sett, ferdig oppredd)
        • Håndkle (35,- for stort og 15,- for lite) 
        • Matkasse (Fritt levert) (Bestillingsliste sendt fra dere)
        • Catering (vi har samarbeid med 3 ulike selskaper)
        • Kokk (vi har samarbeid med 2 ulike kokker)
        • Kakebestilling (fra den lokale bakeren)
        • Blomsterbestilling (fra den lokale blomsterbutikken)
        • Transport fra/til flyplassen, toget og til/fra arrangementer

        Det er mange ulike aktiviterer å gjøre i nærområdet.
        Les mer om dette her

       Hund

       • Vi ønsker alle hunder velkommen. Det er et flott områdefor hunder. Husk bare å følg gjeldende båndtvangsregler og ta hensyn til andre dyr i området.

        Husk å bruk pose i nærheten av alle våres hytter.
        Vi setter veldig pris på at du respekterer at ingen hunder har lov til å være i sofaer og senger på alle vårer hytter. Viktg å ta hensyn til neste leietaker og vi ønsker at hyttene våres skal taes godt vare på i dag og i fremtiden.

       Nærområdet

       • Området har et rikt uvalg av opplevelser og severdigheter. Vi har laget en egen oversikt for at du skal få vite om tilbudene og avstander. 

       Les mer

       Avfall

       • Kommunen har egen hytterenovasjon. Avfall kastes i de blå containerne langs veien. Det står også containere i Uvdal Alpinsenter. Glass og metall kastes ved Nærbutikken Uvdal.

       Brøyting

       • Skulle det komme mye snø ta kontakt i god tid. Ved store snøfall er det ofte litt tid å vente før det blir brøytet.
       • Når det er mye vind kan det legge seg litt snø på to steder i veien. Resten av veien er som regel kjørbar.
       • Det enkleste er ofte å ta med seg snøskuffen og måke bort denne snøen fremfor å vente på brøyting. Så får man seg også litt trim og litt frisk luft.

       Matbutikk

       • Det er flere matbutikker i området.
        De nærmeste er: Nærbutikken Uvdal Bjerkeflåta og Joker Dagali.

        Det er også 30 km til Geilo hvor du finner et godt utvalg av andre butikken dere ønsker det.

        VI minner om at vi også har tilbud om å levere Matkasse frittlevert. Dere sender liste og betaler kunn for matvarene. Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om dere ønsker å benytte dere av denne tjenster (5 dager før ankomst)

       Røyking

       • Det har ikke vært røkt inne i hytta og det ønsker vi å fortsette med. Det er selvsagt lov å røyke utenfor hytta. Benytt egnet askebeger og vær snill å ikke kast sneiper og snusposer på bakken.

        Vi har desverre hatt noen tilfeller av det, og det er kjedelig å betale for at det må fjernes.

       Varme

       • Halvorstua er svært godt isolert og har flere varmekilder. Toppmodell varmepumpe i 2. egt. Vedfyring for oppvarming i 1. egt. Vedfyring for stemning og kos i 2. egt. (Merk. Viktig å ikke bruke denne peisen til oppvarming. Det må fyres forsiktig i denne.) Varmekabler i hele 1. egt. og på badene og toalett i 2. egt. Oppvarming i topp egt. er vanligvis ikke nødvendig pga. et varmefordeligssystem med varmekanaler. 
       • Det er i tillegg panelovner der det er nødvendig og ekstra flyttbar ovn plassert i soverom 3. egt.
       • Er det kald ute, som det kan bli på fjellet, er den beste varmekilden vedovn i 1. egt. Fyr forsiktig opp. Når ovnen har blitt varm, kan man legge på mer. Så kan man fyre godt og varmen fordeles rundt i hele hytta via varmefordeligssystemet med varmekanaler.
       • Det følger med noe ved i leieavtalen avhengig av sesong og varighet av leieforhold. Ved kan kjøpes eller bestiles hos Nærbutikken Uvdal - Tlf. 32743604 
       • Vær oppmerksom på at Halvorstua er svært stor hytte og hvis alle varmekildene settes på samtidig sammen med steambad, badstue, varmtvannstank, stekovner, kokeplater og boblebad vil det belaste anlegget slik at i værstefall kan sikringer ryke.

       Bruksanvisninger

       • Bruksanvisninger for det som er nødvendig i Halvorstua. Er det noe som mangler gi oss beskjed.

        Badstueovn
       • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
       • +47 484 47 870