Torillstua @ Hagaset

På privat setervoll 1100 meter over havet

Bildegalleri Torillstua

Her kan du se sommer og vinterbilder fra Torillstua. Vi legger til nye bilder så ofte vi kan. Klikk på bildene for å se en stor versjon.

Les mer

Plankart Torillstua

Plankart Torillstua

Plankartet gir deg oversikt over romløsning, antall senger (med bredde) og andre fasiliteter

Les mer

BOBLEBAD TORILLSTUA

Bruksanvisning for Boblebad. Les gjennom hele før dere begynner så får dere en mye bedre opplevelse av å bade ute i minusgrader.

Les mer

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Det enkleste er å søke på Torillstua (Uvdal) i Google Maps så viser den veien helt frem til døren.
Torillstua ligger i Hagasetåsen Hyttegrend

Kodelås

Hytten har kodelås. Det vil bli opprettet en egen kode som virker i avtalt leieperiode. Denne koden vil bli sendt til mailadressen dere har oppgitt til oss.

Det er bom for å kjøre inn i Hagasetåsen. Vi legger inn mobilnr. oppgitt fra dere i god tid før dere kommer, slik at dere kan åpne bommen ved å ringe 484 35 600.  Bommen åpnes da automatisk. Bommen kan også åpnes for andre i reisefølget ved å ringe til bommen.

TV og WIFI

Internett - Torillstua
Det er Fiber. Bruk./pass. sendes i SMS / Velkomst Epost

Se på TV 
Det er 4 TVer på hytta.
Stua 1 egt. Chromcast 4 (klikk for bruksanvisning) 
TVstua 2. etg. og på 2 av soverommene i 2. egt. 
Det er Chromecast fra mobil på de andre TVene. 

Musikk i kjøkken og stue
Det finnes et stereoanlegg under trappa med blåtann tilkobling slik at du enkelt spiller musikk eller radio fra din mobiltelefon. Merk. Ikke endre innstillinger eller flytt på noe, det skaper mye hodebry, og muligens må vi benytte ekstra tid (som vi ikke har) for å montere dette tilbake.

Senger

Torillstua har soveplass for maks 24 personer. Hvis kun en person, og ikke som vanlig to personer, sover i 120 cm sengene. Og at sovesofa ikke benyttes til å sove i, anbefaler vi maks 17 personer. 

For detaljert informasjon om senger se Plankart

Bestilling av tilleggstjenster
Sengetøy (100,- pr sett), håndkle (35,- stort og 15,- lite) kan leies om ønskelig. Send bestilling på mail til oss. Det vil da bli registert i vårt booking systemt og oppdatert faktura vil bli sendt ut. Etter innbetaling (viktig eget kontonr for tilleggstjenster), ønsker vi at detaljert oversikt sendes på mail til oss 5 dager før ankomst om hvilken senges som skal oppres.

Se Plankart

 Ta kontakt

Ved Avreise

 • Vanlig utsjekk er 11:00,
  men det er ingen problem med senere utsjekk hvis det ikke kommer noen etter dere.
  Send oss en e-post om dere ønsker senere utsjekk.

  Sjekk at dere har fått med dere alle private eiendeler og at alle rom er slik de var ved ankomst. Om dere skulle ha flyttet på møbler eller byttet om noen puter dyner etc. Setter vi pris på at dere setter det tilbake slik det var ved ankomst.
  Oppvask skal være satt i oppvaskmaskinen og satt på slik at det er rent når vaskedamen kommer.

  Sjekk at alle vinduer og dører er lukket og låst. Sjekk spesiellt at ytterdøren er låst. (Døren låses ved å trykke på knappen på kodelåsen på innsiden av døren før døren lukkes) 

  Sett varmekabler, varmeovner, varmepumpe til 10 grader ved avreise (gjelder bare ved leie om vinteren). Om sommeren skrues all varme av ved avreise.

  All søppel, flasker og annet avfall tas med ved avreise. Se behandling av avfall i eget punkt. 

  Sjekk at ingen har kastet sneiper, posjonssnus etc på utsiden av hytta. Vi ønsker at området rundt hytta skal være familievennlig og da er det ikke så hyggelig om dette ligger rundt.

  Om dere har brukt fyrverkeri, fakler ol. Så skal også dette behandles som avfall og plukkes opp før avreise.

  Ellers skal hytta være slik det var ved ankomst.

  Hvis dere har betalt for vasking så må hytten ryddes og gjøre klar til vasking.


  God tur hjem og velkommen tilbake.

Hva er på hytta

   Hyttene er godt utstyrt.

   På kjøkkent er det et lite basis lager med salt, pepper, ulike krydder, mel, sukker, noe te, kaffefilter etc. som dere kan bruke hva dere vil av. Blir det tomt for noe setter vi pris på at dere erstatter det som er tomt.

   Det er også noen vasketabletter til oppvaskmaskin og oppvaskmiddel.

   Om dere skal være lengre enn en helg, anbefaler vi å ta med ekstra.

   Det er også noe toalettpapir på toalettene, men er dere mange anbefaler vi å kjøpe med ekstra.

   Alle bad er også utstyrt med håndsåpe.

   Vi har tilleggstjenster som matkasse (må forhåndsbestilles), om dere vil slippe å gjøre den store handlingen før dere kommer. Levering er fri, dere betaler bare for varene.

   Alle sengene er utstyrt med pute og dyne.
   Husk å ta med sengetøy og håndkle om dere ikke har valgt å leie dette.

   Om dere ønsker noen av våres tilleggstjenester
  Ta kontakt med oss.

Tilleggstjenester

 • Vi ønsker at dere skal ha det beste oppholdet dere ønsker. Vi har derfor også utarbeidet endel tilleggstjenster dere kan benytte dere av hvis ønskelig.
 • Ta da kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 5 dager før ankomst.

 • • Sengetøy (100,- pr sett, ferdig oppredd)
  • Håndkle (35,- for stort og 15,- for lite)
  • Matkasse (Fritt levert) (Bestillingsliste sendt fra dere)
  • Catering (vi har samarbeid med 3 ulike selskaper)
  • Kokk (vi har samarbeid med 2 ulike kokker)
  • Kakebestilling (fra den lokale bakeren)
  • Blomsterbestilling (fra den lokale blomsterbutikken)
  • Transport fra/til flyplassen, toget og til/fra arrangementer

  Det er mange ulike aktiviterer å gjøre i nærområdet.
  Les mer om dette her

Hund

 • Vi ønsker alle hunder velkommen. Det er et flott områdefor hunder. Husk bare å følge gjeldende båndtvangsregler og ta hensyn til andre dyr i området.

  Husk å bruke pose i nærheten av alle hytter.
  Vi setter pris på at du respekterer at ingen hunder har lov til å være i sofaer og senger i våre hytter. Viktg å ta hensyn til neste leietaker, og at det er like fint når de kommer som det var når dere kom. Så tar vi vare på hyttene.

Nærområdet

 • Området har et rikt uvalg av opplevelser og severdigheter. Vi har laget en egen oversikt for at du skal få vite om tilbudene og avstander. 

Les mer

Avfall

 • Kommunen har egen hytterenovasjon. Avfall kastes i de blå/grønne containerne langs veien. Den nærmeste containeren er på høyre side når dere kjører ut av hytteområdet Hagasetåsen Hyttegrend. Glass og metall kastes ved Nærbutikken Uvdal eller Joker Dagali.

Brøyting

 • Skulle det komme mye snø ta kontakt på telefon 416 90 416.
  Han heter Hans og er ansvarlig for at veien er kjørbar. Ring eller send melding.
 • Husk å nevne at det gjelder Halvorstua

Matbutikk

 • Det er flere matbutikker i området.
  De nærmeste er:
 • Nærbutikken Uvdal Bjerkeflåta - Link til Googlemap
  Joker Dagali - Link til googlemap.

  Det er også 30 km til Geilo hvor dere finner et godt utvalg av andre butikken om dere skulle ønske det. - Link til Googlemap.

  VI minner om at vi også har tilbud om Matkasse, fritt levert. Dere sender liste og betaler kun for matvarene. Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om dere ønsker å benytte dere av denne tjenster (5 dager før ankomst)

Røyking

 • Det har ikke vært røkt inne i hyttne våres og det ønsker vi å fortsette med. Det er selvsagt lov å røyke utenfor hytta. Benytt egnet askebeger og vær snill å ikke kast sneiper, posjonsnus og annet på bakken.

  Vi har desverre hatt noen tilfeller av dette. Det er ikke så hyggelig for nye gjester å komme til dette. Og det er veldig vanskelig sneiper, posjonsnus og annet søppel på bakken hvis det kommer nysnø. Merk, fyverkeri også må fjernes før avreise.
 • Vi må desverre trekke en ekstra kostnad fra depositum til rydding selv om det ikke er ønskelig. Så ta heller vare på naturen og miljøet rundt hyttene våres så blir våre gjester og vi glade for det.
 • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 • +47 484 47 870