Boblebad

  

VEILEDNING FOR BRUK AV BOBLEBADET

Før dere skal prøve boblebadet første gang. Les nøye gjennom denne veiledningen. Dere vil da garantert få en bedre opplevelse av badet samt at badet blir trygt gjennomført.

Viktig!!!
Glass, flasker, krus og alt som er knuselig skal IKKE benyttes i boblebadet.

Det finnes egne melanin glass på en egen hylle på kjøkkenet. Vær snill og respekter dette. Skulle det knuses glass eller komme noe annet i boblebadet som ikke skal være der vil dere måtte betale for tømming og vasking av badet.

Fjern eventuell snø ved utgangsdøren. Dette må gjøres fra utsiden. Det finnes en spade ved inngangen til hytten.

Fjern også snø rundt (spesielt baksiden der som lokkløfteren skal skyves bak) og på toppen av boblebadet før dere prøver å løfte av lokket. Sjekk at alt er ok før dere bader.

Husk å legge steinene tilbake på lokket.

PUNKT 1
Lokket er todelt og lokket åpnes med en lokkløfter.

PUNKT 2
Skru så på lyset i badet. Dette gjøres på displayet.

PUNKT 3
Sjekk også temperaturen. Badet bør være 38 grader.

Ta ut klordispenseren som flyter i overflaten. Denne legges på bakken ute (ikke inne i hytten) på et sikkert sted, slik at den ikke blir tråkket på eller skadet på noen måte. 

Hvis det ikke er en klordispenser som flyter betyr det at det er tilsatt Klorgranulat manuelt. Det finnes da en beholder med klorgranulat under vasken i kjøkkenbenken. Det tilsettes: 1/2 plastskje (ikke metall) klor etter bading. Ved mye bading bruk 1 skje klor etter bading.

PUNKT 4
Man skal alltid dusje og vask kroppen grundig med såpe uten badetøy før all bading. 

Det er spesielt viktig å skylle såpe godt av kroppen. Hvis ikke såpen er skylt godt av vil vannet i badet bli grålig i fargen. Ved grått vann etter endt leieforhold må badet renses eller vann byttes. Dette er mye arbeid eg det er for leietakers regning så vær nøye med såperester.

PUNKT 5
Ikke bruk oljer, duftkuler eller såpe i badet. Ved oljer, duft eller såpe i vannet etter endt leieforhold må badet renses eller vann byttes. Dette desverre for leietakers regning så vær nøye med dette.

PUNKT 6
Del badingen opp i flere økter. Det å bade for lenge om gangen, spesielt når det er kald, kan være skadelig og kan gi Hypotermi. Husk ha noe på hodet under badingen (lue elller lignende), slik at ingen får en slik reaksjon når dere går ut av det varmebadet og ut i vinterkulden. Dette gjelder selvfølgelig bare når det er kaldt.

PUNKT 7
Bruk sunn fornuft. Ikke la barn bade alene uten konstant tilsyn. I henhold til leiebetingelsene er anvarlig leietaker anvarlig for sikkerheten til alle leietaker i leieperioden

PUNKT 8
Når dere er ferdig å bade,  tilsettes: 1 plastskje (ikke metall) klor. Ved mye bading tilsettes mellom en og to skjeer klor etter bading. Det er ansvarlig leietakers ansvar å tilse at denne regelen følges. Hvis badet benyttes uten at det er tilgang på klor i vannet vil det relativt raskt kunne oppstå skadelige bakterier i vannet. Slike bakterier er alvorlig og hvis dette oppdages vil badet blir stengt umiddelbart. Følger av bakterier i vannet vil være ansvarlig leietakers ansvar.   Hvis dette skulle skje må det gis beskjed til utleier snarest. Vannet må da byttes og badet rengjøres. Dette desverre for leietakers regning så vær nøye med dette.

PUNKT 9
Husk tørk opp alt vann som ligger på laminatgulvet utenfor badene, når dere går inn og ut. Gulvet tåler ikke at det blir liggende vann.


PUNKT 10 
Om dere bruker boblebadet mye, kan vannstanden på boblebadet gå noe ned. Om dere ser at vannstanden går under de øverste dyser, MÅ dere ta kontakt med utleier.


Det må ALLTID være vann over alle dysene, ellers så kan det bli skade på boblebadet og sirkulasjonssystemet. Dette kan bli en dyr kostnad... 

Skulle det være andre spørsmål er det bare å ta kontakt. Det er bedre å ringe en gang for mye enn at noe går galt.

Da er det bare å nyte uteboblebadet

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • +47 484 47 870