Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om hyttene. Ta kontakt med oss.

Send oss en melding eller ring.

KONTAKT

E-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

TELEFON:MOBIL:
+47 484 47 870

Telefon til Bom:
484 35 600

Følg oss

Litt om oss

Vi heter Anne Helen og Kenneth.  Vi leier ut våre private hytter i et veldig flott område på Dagalifjell. Her har vi også hyttetomter for salg.

Dagalifjell ligger helt øverst i Uvdal. Kjører du videre i en liten halvtime kommer du til Geilo. Kjører du andre veien er du i Oslo på to og en halv time. Kanskje litt lengre på vinteren.

KAH Property - Leier ut hytter

For å gjøre det enkelt måtte vi ha et navn som vi bruker til å leie ut hyttene. Vi tengte at forbokstavene våre blir da KAH. Mange av våre gjester snakker Engelsk og forstår ikke ordet eiendom, men vi som snakker Norsk forstår ordet Property. Derfor ble det KAH Property. Så alt som har med utleie å gjøre er da KAH Property.

Hagasetåsen Hyttegrend -  Selger tomter

Vi har solgt hyttetomter i mange år. Hagaset Hyttegrend ligger, som navnet tilsier, i Hagasetåsen. De første hytten ble bygget på 70 tallet. Nå  er det i dag 9 hytter som er bygget. Vi har solgt 4 hytteromter og vi regner med at det blir bygget på tomtene ganske snart.

Vi er ikke et stor firma, men en familie som leier ut hyttene. Vi har for tiden 3 hytter og felles for hyttene er at de er store med mange senger og langbord med plass til alle rundt det samme bordet. Hyttene er et sted hvor man møtes. Gjerne mange, ofte flere generasjoner sammen i en felles begivenhet.

Vi en en famile med flere barn og bruker hyttene selv, som en møteplass, for å samle alle sammen i hele familien så ofte vi kan i en travel hverdag. Eller samle gode venner som vi ser altfor sjelden. Hver gang vi møtes så får vi prøvd hytta og at alt fungerer som det skal. Av og til finner vi bedre løsninger med småting som bør forandres eller legges til. Gode tips er vi takknemelige for.

Vi er veldig godt kjent i området og dette området har mye å by på både sommer som vinter. Vi utvikler denne nettsiden med så mye info vi kan. Men spør oss gjerne så finner vi aktiviteter, catering, egen privat kokk eller mat i kjøleskapet når dere kommer til hytta. Spør oss, vi finner som regel en løsning. Velkommen til fjells.

Nærområdet Torillstua og Guristua

Dagalifjell

Dagalifjell har et av de største og beste tursti og skiløype nettverkene på høyfjellet i Norge. Vinterstid er det til en hver tid ca. 120 km oppkjørte skiløyper.
Dagalifjell er et fjellområde som ligger i Nore og Uvdal kommune og i nord såvidt inne i Hol kommune, i Buskerud fylke i østre del av Hardangervidda. I sør avgrenses fjellområdet av Uvdal. Det er kort vei fra Dagalifjell til Hardangervidda nasjonalpark, og generelt gode turmuligheter både sommer og vinter. Fra Dagalifjell er det mange steder god utsikt i retning nordvest mot høyfjellsområdet Hallingskarvet med den nyopprettede Hallingskarvet nasjonalpark, og mot Hardangerjøkulen. Høyeste fjelltopp på Dagalifjell er Fjellbunuten (1340 moh.), mens det sentrale platået ligger på ca 1000-1100 meter.
  • Ekte fjellfølelse som du kjenner med en gang du går ut av bilen.
  • Orådet er naturlig tilrettelagt for friluftsliv. Man får lyst til å være ute.
  • Oppkjørte skiløyper og snøsikkert med beliggenhet over 1000 moh.
  • Stort nettverk av turstier og mange muligheter for toppturer.
  • Mange fiskevann hvor man faktisk får fisk.

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • +47 484 47 870