Boblebad

  

VEILEDNING FOR BRUK AV BOBLEBADET

Før dere skal prøve boblebadet første gang. Les nøye gjennom denne veiledningen. Dere vil da garantert få en bedre opplevelse av badet samt at badet blir trygt gjennomført.
FØR DERE BEGYNNER Å BRUKE BOBLEBADET

Viktig!!! Glass, flasker kopper, krus og alt som ligner på dette skal IKKE benyttes i boblebadet. Det finnes egne melanin glass på en egen hylle på kjøkkenet. Vær snill og respekter dette. Skulle det knuses glass eller komme noe annet i boblebadet som ikke skal være der vil dere måtte betale for tømming og vasking av badet.

Vi har satt noen croccs ved utgangsdøren til boblebadet som kan brukes når dere skal ut å klargjør badet.

Fjern eventuell snø ved utgangsdøren. Dette må gjøres fra utsiden, 3 spader ligger inne på hytta i 2 etg (toppen av skohyllene)

Fjern også snø rundt (spesielt baksiden der som lokkløfteren skal skyves bak) og på toppen av boblebadet før dere prøver å løfte av lokket. Sjekk at alt er ok før dere bader.

Løsne hempene og begge stroppene som sikrer lokket mot vind. Stoppene skal alltid være på når lokket på badet er lukket.

PUNKT 1
Lokket er todelt og lokket åpnes med en lokkløfter.
Se denne videoen for å se hvordan lokkløfteren fungerer.
Trykk på linken: https://youtu.be/edQMV1CNG1U

PUNKT 2
Skru så på lyset i badet. Dette gjøres på displayet.
Sjekk også temperaturen. Badet bør være ca 38 grader. 

PUNKT 3
Ha i en teskje av flasken merket "Sjokklor" før dere begynner badet. Flasken står under vasken på kjøkkenet. Sett på bobler på displayet og vent ca 5-10 min før dere går oppi badet.

PUNKT 4
En skal alltid dusje og vask kroppen grundig med såpe uten badetøy før all bading!

PUNKT 5
Ikke bruk oljer, duftkuler eller såpe i badet. Om dette blir bruk i boblebadet vil det være en ekstra kostnad som dere blir fakturert for at vi må rense og tømmebadet etter at dere har brukt boblebadet. 

PUNKT 6
Del badingen opp i flere økter det å bade for lenge om gangen kan være skadelig. Hypotermi. Husk ha noe på hodet under badingen (lue etc), slik at ingen får en reaksjon når dere går ut av det varmebadet og ut i vinterkulden. Gjelder selvfølgelig bare ved minusgrader.

PUNKT 7
Bruk sunn fornuft. Ikke la barn bade alene uten konstant tilsyn. I henhold til leiebetingelsene er anvarlig leietaker anvarlig for sikkerheten til alle leietaker i leieperioden

PUNKT 8
Når dere er ferdig å bade, ha i en teskje med "sjokklor" kjør pumpen i 5-10 minutter. Skru av lyset, boblene. Og legg på lokket med lokkløfteren og klikk på hempene. Sett på begge stroppene. Disse strammes ikke for hardt. 

PUNKT 9
Husk tørk opp alt vann som ligger på laminatgulvet utenfor badene, når dere går inn og ut. Gulvet tåler ikke at det blir liggende vann.

PUNKT 11 
Om dere bruker boblebadet mye, kan vannstanden på boblebadet gå ned. Om dere ser at vannstanden går under de øverste dyser, MÅ dere ringe til vår lokale kontakt 90 11 83 42 (slik at han kan komme å fylle boblebadet)

Det må ALLTID være vann over alle dysene, ellers så kan det bli skade på boblebadet og sirkulasjonssystemet. Dette kan bli en dyr kostnad... 

Skulle det være andre spørsmål ring:
90 11 83 42 (lokal kontakt) 
31 01 58 13 (vårt nr)

Da er det bare å nyte uteboblebadet.
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • +47 484 47 870